Isnin, 14 Mei 2012

Download Photoshop CS4 portable

Views



Salam wasilah buat semua... :)
Semenjak dah ada iklan nuffnang kat sidebar aku nie... berkobar-kobar pula nak buat catatan.. Biasalah nak cari income T________T kalau saya anak datuk tadi boleh ar duduk goyang kaki jer.... :)
ok sebelum korang terus membaca entri kali nie... tolong-tolonglah klik iklan tu dulu :)

berbalik kepada tajuk entri kali ini... ok kamu bleh follow step di bawah nie..

1. klik link untuk mendownload (wah mendownload gitu..) di sini>> Download
2. bila klik akan keluar lah benda macam di bawah nie ha...


3. klik butang download yang kecil bukan yang besar seperti yang di FIGURAkan (gambarkan) di atas.
4. Selepas itu akan keluar lah tetingkap seperti dibawah.. so kamu kena isi verification code seperti dibawah (seperti yang diminta)..


5. Maka dengan itu akan jadi lah macam nie...
.. bila lepas download la... haha.... mende nie lau nak download sempat mandi dua kali.. makan ayam goring 2 kali.. minum vodka 2 kali.. carlsberg 2 kali tidur 2 kali senang cakap tunggu ar sampai 2 jam kemudian... :) tapi law kamu punnya line mcam aku punya line ni ok la (muka poyo)... laju macam kreta jet pejuang jak.. haha... apa sda tu?? huhu

6. Bila dah download tu kan.. kau orang "right klik" dekat folder yang sda habis download tu (jan lagi ada yang tanya macam mana nak right klik ok..).. pilih Extrac To Photoshopportable  supaya fail kamu tu kunuk ndak jadi bertaburan.. :) proses akan jadi lebey kurang macam nie...


lepas tu akan terhasil lah satu folder baru lebey kurang macam nie... >>

so korang terjah jer masuk fail nie sampai jumpa benda nie >>



bukak jer... jan segan2... (jan jak kamu otak kuning sda... T___T).. aku maksudkan klik 2 kali ok!!


lau pic ni kuar korang taw tak apa maksud dia??? means dia tengah loading la tu... :) bila da menda kat bawah nie keluar pulak tepuk tangan dan anda boleh senyum itu la part yang korang idam2kan selama ini.. :)



yakni Adobe Photoshop CS4!! walau pun portable canggini jak tapi boleh la d guna untuk edit2 gambal... :) nyway penat sda kaki tangan ku me naip belum kira mata lagi jap d keypad.. opz salah taip.. jap d keyboard jap kat skrin.. huhu.. so Like mahupun komen anda amat la saya harapkan sebagai pembakar semangat untuk terus berbuat catatan (huh ayat power gile..) jangan lupa untuk komen, follow, yang paling impotante... LIKE a.k.a SUKA.. :)

bah ADIOS!!!!

Terima kasih kerana sudi membaca entri kuihkosoi. kalau suka.. silakan like

3 ulasan:

  1. kenape xboleh ye? ataupun,, kat saye punye laptop ade virus?

    BalasPadam

copyright© 2012. All Right Reserved by Kuih Kosoi